Як доповіла в.о. директора КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради Олена Франко, до травневих свят іде повна підготовка.

Як доповіла в.о. директора КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради Олена Франко, до травневих свят іде повна підготовка. Наразі закуплено всі необхідні матеріали для прибирання та облаштування пам’ятників, історичних місць пов’язаних з бойовими діями та поховань учасників Другої Світової війни. Також будуть облаштовані місця проведення мітингів, святкових заходів тощо.

1 травня 2018 року, біля Комишуваського територіального будинку культури відбудуться народні гуляння присвячені Дню весни та праці. У святковому концерті візьмуть участь вихованці Комишуваського будинку дитячої творчості та юнацтва, Комишуваської дитячої музичної школи та творчі колективи закладів культури громади.

8 та 9 травня 2018 року у освітніх закладах відбудуться зустрічі з ветеранами та учасниками бойових дій 20 та 21 століття,  покладання квітів до могил загиблих тощо.

Як зазначила Олена Франко, за традицією, 9 травня, після святкової програми, буде організовано польову кухню, гарячі напої та ліцензована виїзна торгівля.

Про час проведення вищезазначених святкових заходів буде поінформовано додатково.

 

На виконання Рішення обласної ради від 021.03.2018р. №67 «Про затвердження Програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції Запорізької області  на 2018-2022 роки» виконавчий комітет вирішив видати ордер на право заселення в квартиру в селищі Щасливе, мешканцю Комишуваської територіальної громади, Василю Кравчуку.

Також, головою Комишуваської селищної ради Юрієм Карапетяном, було  запропоновано створити списки (чергу), усіх учасників АТО, які потребують житло. Та пропонувати їм помешкання, що можливо надати, по всій територіальній громаді.