Юні футболістки з Новотавричеської ЗОШ побували на матчі з футболу в Дніпрі

Ще 25 квітня 2018 року, під час візиту Народного депутата Володимира Бандурова до Новотавричеської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ним було виділено 10 путівок для місцевої команди дівчаток-футболісток «Україночки», для поїздки до Дніпра на Матч з футболу «Динамо-Шахтар». Як розповіла Директор Новотавричеської ЗОШ Анжела Попова, гордість школи – юні спортсменки , вже третій рік поспіль отримують призові місця у районних змаганнях. Як же пройшла поїздка? Які враження у дітей після відвідування матчу? На ці питання відповіли і діти, і їхні супроводжуючі.

“Від адміністрації закладу КЗ «Новотавричеської ЗОШ І-ІІІ ст.» виносимо ПОДЯКУ Бандурову Володимиру Володимировичу за таку можливість нашій школі відвідати МАТЧ по футболу в місті Дніпро. Запитання дітей наступного дня – «Коли ще поїдемо!» Вражень, емоцій, адреналіну – вище норми, дух фанатів за команду «ШАХТАР»”.

Анжела Попова, директор Новотавричеської ЗОШ І-ІІІ ст. 

Це безумовно один з найщасливіших днів у моєму житті! Адже я вперше була на такій великій арені, де грали справжні футболісти, оскільки до цього моменту я великі матчі бачила лише по телебаченню. У мене навіть немає слів, щоб описати все побачене, наскільки переповнюють емоції!!!! Мені дуже…..дуже….і дуже  все сподобалось! Я була дуже зворушена, побачивши неймовірно велику кількість фанатів, які підтримували свої команди і тим самим підтримували їх! Сама вболівала я за Шахтар, які й були переможцями! Адже вони найкращі! Ще мені дуже сподобався той дух, який присутній був на матчі, це просто не передати словами, аж захоплювало дух… «Хвилю»  (традиція яка завжди присутня на матчах), яку створювали фанати кожного сектора я виконувала із великим задоволенням!

Чесно сказати, я раніше не була фанаткою футболу, але побувавши там, я тепер розумію, що багато втратила!! Тепер я знаю всіх гравців своєї улюбленої команди і завжди буду за них вболівати! Якщо буде можливість поїхати на великий футбол, знаю точно, що поїду навіть не думаючи!!!!!Я насправді дуже хочу сказати, ВЕЛИКЕ СПАСИБІ В.В. Бандурову, який приклав зусилля для того, щоб ми потрапили на цей матч!!!

Світлана Мирошніченко, вчитель фізичного виховання Новотавричеської ЗОШ І-ІІІ ст.

9.05.18р., ми командою їздили на футбольний матч, вражень було повно, була дуже цікава поїздка, кожному з нас ця поїздка запам’ятається по різному.

Були нові знайомства, з’явились нові друзі, та навіть не дивлячись на те, що вони вболівали за іншу команду.

Дуже позитивні та цікаві, мені все сподобалося, було дуже круто, адже цей день був самий найкращий, я була вражена грою Шахтара.

Матч Динамо-Шахтар, вразив своєю грою, але кожного по різному. Вони найкращі, наша команда вболівала за Шахтар, адже це дуже сильна команда. Не дивлячись на пізню годину, кожен з нас був заряджений позитивом, ця поїздка була найкраща!)

Катерина Малуха, учениця 9 класу, гравець дівчачої футбольної команди «Україночка»

Насамперед хочеться сказати, що новина про цю маленьку подорож стала радісною для фанатів футболу з нашої школи. Ми дуже чекали цієї поїздки.

Після приїзду мене вразили масштаби футбольного поля, та те, що ми не побачили бійок фанатів, як про це говорять плітки та стереотипи. В самій арені було дуже затишно та дружньо. Я вболівала за команду «Шахтар». Моїм радощам не було краю, коли вони виграли.

В цілому я хочу подякувати за таку можливість зблизька побачити своїх кумирів українського футболу. Сподіваюсь, що нашим учням буде надаватися, ще більше можливостей для розвитку та втілення дитячих мрій.

Маша Федорець, учениця 11 класу