Шановні вантажоперевізники – роботодавці!

Токмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області звертається до Вас з метою профілактики виробничого травматизму та професійної захворюваності серед водіїв автотранспортних засобів, адже це одна із професій, яка є найбільш травмонебезпечною – у 2019 році по Україні з 4394 осіб, що травмувалися, 238 водіїв автотранспортних засобів, 198 гірників очисного забою, 124 прохідника.

Крім того, ця професія є однією з тих, де також часто фіксуються випадки так званої «природньої» смерті від загального захворювання в результаті «раптового» погіршення стану здоров’я під час виконання працівником трудових обов’язків, що призводить не тільки до невиконання поставлених завдань, але і до пошкодження транспортних засобів в результаті аварії через втрату керування транспортним засобом. А отже, роботодавцю наноситься матеріальний збиток, якого можна було б запобігти при певних умовах.

Отже, пропонуємо до вашої уваги матеріали, які допоможуть Вам запобігти небезпекам травмування працівників під час виконання трудових обов’язків:

  1. Пам’ятку для вантажоперевізників;
  2. пам’ятку по організації роботи з охорони праці у вантажоперевізника;
  3. інформацію для підприємств стосовно послуг, які можуть надаватися страховим експертом з охорони праці Фонду на безоплатній основі.

 

Для продовження співпраці пропонуємо Вам звертатися до нашого відділення Фонду соціального страхування.

 

Контакти страхового експерта з охорони праці: моб. тел.. 0689278326,

Еmail: sv.ant-63@email.ua

 

Токмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області