Центр зайнятості запроваджує анкетування роботодавців

З 10 липня 2018 року на веб – порталі «Єдине соціальне середовище зайнятості» державної служби зайнятості запроваджується анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік. Роботодавці мають можливість заповнювати анкети у «персональних кабінетах» у розділі «Опитування». Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет.

«Важливість підготовки прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік на українському ринку праці незаперечна. Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіональних ринків праці на підставі даних роботодавців, обласних та місцевих органів влади надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі та передбачити «слабкі» ланки, – розповіла директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – Ми запрошуємо всіх роботодавців залучитися до анкетування сьогодні, щоб забезпечити збалансований ринок праці завтра».

Додаткову інформацію можна отримати в Оріхівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості тел. 4-31-62, 4-46-44

Матеріал підготовлено Оріхівською районною філією Запорізького ОЦЗ.