Фестиваль ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив» на базі КЗ «Заклад дошкільної освіти «Казка»

Усе маленьке дає початок великому і прекрасному, все, що відбувається в перший раз завжди має своє продовження, тож сьогодні, 29 січня 2020 року, вперше в нашій Комишуваській громаді відбувся фестиваль ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив» на базі КЗ «Заклад дошкільної освіти «Казка». У фестивалі взяли участь вихованці закладів дошкільної освіти Комишуваської селищної ради.

Ми раді вітати всіх учасників даного фестивалю, наші зірочки  показали  своє уміння красиво говорити та подарували гарний настрій, але фестиваль передбачає визначення переможця, тому за результатами фестивалю  І місце отримав вихованець КЗ «ЗДО «Казка» Григоренко Радіон, ІІ місце – вихованка КЗ «ЗДО «Казка» Дорощенко Аріна, ІІІ місце – вихованка Магдалинівської філії КЗ «НВК «Джерело» Лебеденко Аня.

Учасники отримали дипломи та невеличкі подарунки та мали змогу сфотографуватися в чудовій фотозоні підготовленій працівниками КЗ «ЗДО «Казка».

Висловлюємо подяку  вихователям  закладів дошкільної освіти, які підготували дітей до виступу та окремо слова подяки  колективу КЗ «ЗДО «Казка»  за організацію та проведення заходу.

Бажаємо всім натхнення, творчої наснаги та побільше талановитих зірочок.