У Запоріжжі ліквідовано два підпільні цехи з розливу елітного алкоголю

Співробітники податкової міліції фіскальної служби Запорізької області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Запорізькій області департаменту захисту економіки Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області ліквідували два підпільні цехи, які спеціалізувалися на виготовленні алкогольного фальсифікату під назвами відомих брендів.

У рамках проведення операції “Акциз-2019” та розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 204 КК України встановлено групу осіб, які організували незаконне виробництво алкогольної продукції та її подальший збут через мережу підконтрольних їм торгівельних об’єктів, а також з використанням створених акаунтів у різних мобільних додатках.

За результатами обшуків, проведених у місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату, а також в транспортному засобі, який використовувався для його перевезення, виявлено та вилучено понад 200 літрів спирту, понад 500 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв у фасуванні “Bag in box”, обладнання для виготовлення сурогату.

Наразі слідство триває.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області