У будинку культури м. Оріхів відзначили День людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку,  який проводиться з метою залучення уваги всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день, а починаючи 2004 року  відзначає і День ветерана.

В будинку культури м. Оріхів Оріхівська райрада та райдержадніністрація, разом з головами ОТГ, вітали мешканців поважного віку. Подяку та щирі теплі побажання, серед багатьох нагороджених, отримав мешканець смт Комишуваха  Михайло Трохимович Осипенко, учасник бойових дій Другої світової війни.

Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами похилого віку. Кожен може внести краплю турботи і поваги, щоб вони мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.