Учні КЗ «НВК «Джерело» провели операцію «Трудовий десант»

Кожного року, в КЗ«НВК «Джерело», до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, проводиться тиждень національно-патріотичного виховання. Діти зустрічаються з ветеранами, удовами, які розповідають їм про військову муштру, запеклі бої, про дружбу та вірність. В класах вчителі проводять уроки мужності, тематичні бесіди та лекції, які покликані виховувати у дітей почуття гордості та патріотизму до своєї землі, країни.

Сьогодні, 4 травня 2018 року, учні старших класів вийшли в «трудовий десант» аби облаштувати братські могили періоду Другої Світової війни. На території смт Комишуваха зареєстровано п’ять таких поховань: могила військовополонених, яка розташована на Жовтневому кладовищі (поховано близько 150 чол.), ще одна розташована біля залізничної станції Фісаки (поховано 4 чол.),поховання на старому кладовищі, що розташовано поблизу центральної зупинки автотранспорту селища (кількість загиблих невідома); біля інтернату (поховано 6 чол.) та Братська могила на центральному кладовищі (поховано 492 чол.).

А ось 8 травня, як повідомили в школі, планується проведення операції «Бузок» – основа її – вшанування пам’яті загиблих.