Усі на толоку!

До поминальних днів дружня громада с. Новояковлівка Новояковлівського старостинського округу прибрала та облаштувала територію місцевого кладовища та меморіального пам’ятника.

На толоку вийшли працівники селищної ради, Будинку культури та сільської бібліотеки. Не залишилися осторонь керівництво фермерських господарств, приватні підприємці, депутати і мешканці селища. Так, загрузкою та вивозом сміття керував голова ФГ «Козак» Валерій Прокопенко, а в.о. старости Олена Нікітенко, разом з головою ФК «Зустріч» Іваном Алєщенко, організували завіз піску по селах прилеглої території. Надали допомогу в облаштуванні території ФОП Кошиль, місцевий підприємець Дмитро Богданов, депутат селищної ради Антоніна Савченко.

Окрему подяку в.о. старости Олена Нікітенко висловила небайдужим та активним мешканцям селища Любові Шекун, Любові Галас та Станіславу Потапову.

Як повідомили в Новояковлівському старостатському окрузі, на 20 квітня запланована наступна толока. Запрошуються усі, хто бажає не тільки в інтернеті жалітися як усе засмічено та погано, але й самим долучитися, щоб змінити ситуацію на краще.