Увага! Вільні путівки до ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ Молода гвардія» для дітей пільгової категорії!

Відповідно до орієнтовного розподілу путівок на ХІ тематичну зміну до ДПУ «МДЦ «Артек» (м. Київ, Пуща-водиця, 14-та лінія) з 18.10.2019 до 07.11.2019, для Комишуваської ОТГ було виділено 1 путівку для дитини пільгової категорії віком 7-18 років, вартість якої фінансується на 100% за рахунок державного бюджету.

Відповідно до орієнтовного розподілу путівок на ХІ тематичну зміну до ДП «УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса, Миколаївська дорога, 172) з 20.10.2019 до 09.11.2019, для Комишуваської ОТГ було виділено 1 путівку для дитини пільгової категорії віком 7-18 років, вартість якої фінансується на 100% за рахунок державного бюджету.

До дітей пільгових категорій, які можуть отримати путівку, вартість якої фінансується на 100% за рахунок державного бюджету, відносяться: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування; діти, що постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; діти з багатодітних сімей; діти з малозабезпечених сімей; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; дітей, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) в районі проведення АТО.

Наголошуємо на тому, що проїзд дітей до(з) вищезазначеного закладу буде здійснюватись батьками (або їх законними представниками) самостійно, у зв’язку з відсутністю коштів в обласному бюджеті.

Для отримання путівки подаються такі документи:

– заява встановленої форми;

– документ, що посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт дитини);

– документ, що посвідчує пільгову категорію дитини;

– документ, що посвідчує особу одного з батьків.

Документи приймаються до 09.10.2019 включно за адресою: вул. Хмельницького Богдана, буд. 49, смт. Комишуваха, Оріхівського району, Запорізької області, 70530 (Комишуваська селищна рада).

Додаткова інформація за телефоном: (06141) 60-3-96