Три мітинги провели в Новояковлівському старостинському окрузі

На території Новояковлівського старостинського округу відбулося три мітинги присвячені Дню Перемоги.

Перший пройшов у с.Магдалинівка.  Святковий захід приготували Магдалинівський НВК та дитсадок. Під час мітингу, мешканців села привітала в.о.старости Олена Нікітенко та директор школи Станіслав Алексєєв.

На свято був запрошений живий свідок тих кривавих подій, учасник Другої світової війни Дмитро Данилович Завгородній. Як згадував 92-річний герой, на колгоспній вантажівці він доїхав аж до Берліну та з перемогою повернувся до рідного села.

Голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян та депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос привітали ветерана у вигляді матеріальної допомоги.

Другий мітинг відбувся в с. Новояковлівка. Святкову програму для мешканців села приготували учні Новояковлівської філії «НВК «Джерело», учасники художньої самодіяльності сільського Будинку культури.  О 10 годині, запрошених на мітинг привітав голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян та депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, в.о. старости Олена Нікітенко, директор школи Геннадій Левченко та депутат Антоніна Савченко. Дітьми та гостями святкового заходу були покладені квіти та вінки до обеліска.

Третій мітинг відбувся у с. Запасне. На зустріч були запрошені учасники різних бойових конфліктів, як минулих, так і сучасних: афганець  Іван Алещєнко, учасник АТО – “Кіборг”- Олександр Поляков, які побажали і дорослим, і малим мирного неба над головою,  міцного здоров’я та злагоди. По завершенню концертної програми всіх присутніх почастували солдатською кашею.