Стартував осінній призов до армії

В Україні з жовтня, розпочався призов до армії, який триватиме до 30 грудня.  Про це свідчить указ президента №274/2018, опублікований на сайті голови держави.

9 жовтня 2018 року, в Будинку культури м. Оріхів, відбулися урочисті заходи присвячені  осінньому призову. Серед призовників Оріхівського району  від Комишуваської ОТГ на військову службу підуть 8 молодих хлопців: Артем Гончаренко (с.Одарівка), Дмитро Заєць (с. Новорозівка), Денис Клюц (с. Зарічне), Олександр Твердохліб (с. Новотавричеське), Денис Павловський (смт Комишуваха) брати Денис та Родіон Палії (смт Комишуваха), Данііл Шанін (с. Оленівка). Під час урочистостей від Комишуваської селищної ради призовникам були вручені подарунки.

Згідно з рішенням уряду, в ході осінньої призовної кампанії на військову службу планують залучити майже 18 тисяч осіб. Зокрема, до Збройних сил України надійдуть 9010 призовників, до Державної спецслужби транспорту – 900, до Національної гвардії – 6500, до Державної прикордонної служби – 1550. На проведення осіннього призову виділять 65 млн гривень.