Співоча декларація: відомий запорізький пісняр задекларував доходи

Заслуженого артиста естрадного мистецтва Анатолія Сердюка добре знають у Запоріжжі. Починаючи з дев’яностих, співак та композитор присвячував нашому місту та області численні пісні, в його творчому доробку понад 160 композицій про героїчну історію нашого краю, про Хортицю, степ, козацтво, Гуляй-поле, патріотичні та ліричні пісні.

Але на пісенній творчості Анатолій Cердюк не зупиняється, нещодавно вийшла його книга “Щоби бути українцями – говорімо українською”. В ній автор дає настанови щодо правильного вживання слів та наголосів, а також досліджує запорізькі топоніми.

Свою патріотичну громадянську позицію артист висловлює не лише у творчості, але і у відповідальному ставленні до сплати податків. В Олександрівській податковій інспекції Анатолій Сердюк – частий гість, податківці зустрічають його як доброго друга. Цього разу співак прийшов подати декларацію про майновий стан і доходи. Він зазначив, що сплачені податки ідуть на розвиток нашої держави, з них отримують заробітну платню вчителі, лікарі, військовослужбовці. Тож Анатолій Сердюк закликав запоріжців так само виконати свій громадянський обов’язок, задекларувати неоподатковані доходи та сплатити з них податок.

Нагадуємо, що термін подачі декларації про майновий стан і доходи для фізичних осіб спливає 2 травня.