Шановні мешканці громади! Зважаючи на воєнний стан, закликаємо вас бути уважними, підтримувати та допомагати один одному, особливо самотнім та літнім людям. У разі виникнення будь-яких потреб чи питань звертайтеся до селищної ради, безпосередньо або за номером телефону моб. 050 253 5721;   стац. 061-41-60-2-70; 061-41-60-3-96

“Тільки солідарність і рішучість українців здатна зберегти нашу свободу й захистити державу. Армія, прикордонники, Національна гвардія, поліція, розвідка, Сили територіальної оборони – усі виконують свої завдання по максимуму.Дуже важливо, щоб сьогодні наші громадяни продемонстрували також максимальну витримку і взаємопідтримку. Піклуйтеся про своїх рідних і близьких, але не забувайте також про людей, які поруч із вами. Тих, хто самотній, хто старшого віку. Допомагайте їм з продуктами. Допомагайте з доступом до перевіреної офіційної інформації. Доля України залежить тільки від українців. Ніхто інший, окрім нас самих, не буде керувати нашим життям. Ми на своїй землі, за нами – правда. Знищити наш характер не вийде.” – зазначив Президент у своєму ранковому зверненні.

Станом на ранок 25 лютого ситуація у громаді спокійна, без надзвичайних подій. Системи життєзабезпечення працюють у штатному режимі.  Зберігайте спокій, користуйтеся лише офіційними джерелами інформації та вірте у нашу армію!