Свято Дня вчителя об’єднало три громади

4 жовтня, в Комишуваському будинку культури пройшли урочистості присвячені Дню вчителя. В глядацькому залі зібралися вчителі з трьох об’єднаних територіальних громад – Комишуваської, Таврійської та Преображенської. З цим чудовим осіннім святом освітян привітав голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян: «Учитель – це не професія, вчитель – це ціле життя, і воно віддане школі і учням. Отож, сьогодні, усіх, завдяки кому злітають в небо літаки, будуються міста, здійснюються відкриття і входять в життя нові технології, всіх, хто терпляче вів за руку і допомагав робити перші кроки до знань, я вітаю з Днем вчителя. Спасибі вам за те, що сієте в душах наших дітей зерна мудрості і доброти. Нехай ваше дозвілля буде не тільки перевіркою зошитів та написанням методичок, але й особистим, насиченим життям. Бажаю вам сили і міцного здоров’я. Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і життєрадісність.»

Щирі і теплі побажання вчителям прозвучали й від голів Таврійської,  Преображенської ОТГ  – Миколи Свириденка і Володимира Сідуна та голови районної організації профспілки працівників освіти Миколи Хижняка.

Особливий подарунок – слайд-шоу одного дня з життя у школі, для вчителів загальноосвітніх установ, вихователів дитсадочків, викладачів музичної школи, будинків творчості,  приготувала начальник відділу освіти Комишуваської селищної ради Надія Шевченко.

Сьогодні на сцену для нагородження грамотами, подяками та квітами виходило багато директорів шкіл, вчителів фізики, хімії, біології, математики, української та іноземної мов і т.п.

Так, одразу двома Грамотами від народного депутата України Володимира Бандурова та від районної профспілки працівників освіти була нагороджена  директор КЗ “НВК “Джерело”Людмила Петрова. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління  Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації була нагороджена заступник директора з виховної роботи КЗ “НВК “Джерело” Віра Чіпко. Грамотою від народного депутата України Володимира Бандурова була нагороджена директор “Яснополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів” Валентина Василенко. Окрім цього, усі колективи загальноосвітніх установ і дитячих садочків  громади отримали Подяки від голови Комишуваської селищної ради.

А після офіційної частини, на вчителів чекала концертна програма.