Святий Миколай завітав на новорічне свято до с. Новояковлівки

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найрадіснішим є свято Миколая!  Найбільш очікуваним та значним це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків та здійснення своїх мрій. Щоб мрії здійснилися, директор Новояковлівського сільського клубу Євгенія Прокопенко, влаштувала доброчинну  акцію «В тобі добро живе», до якої міг долучитися кожен мешканець села Новояковлівки, спробувавши себе в ролі помічника святого Миколи Чудотворця. В результаті акції, спільним зусиллями, 22 грудня святково та радісно було в Новояковлівському СБК.

Діти разом з батьками прийшли на театралізоване дійство «Дива Святого Миколая», яке для них підготували юні актори. Головною прикрасою для проведення новорічних заходів стала ялинка від голови фермерського господарства «Добротвір»  Івана Пендрака.

На завершення свята всі одержали солодкі подарунки від святого Миколая, про які подбали голова фермерського господарства «Зустріч» Іван Алєщенко, в.о. Новояковлівського старостинського округу Олена Нікітенко та небайдужі мешканці села Новояковлівка: Галина Богданова, Людмила  Глінська, Наталія Найдьон, Тетяна Пендрак, Ольга Прокопенко, Олександра Симоненко,  Надія Терновська, Світлана Чорна, Оксана Чубейке, Любов Шикун.