Рій “Патріот” НВК “Джерело” посів перше місце у обласному етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри “Джура”

Вітаємо наполегливих, вольових, витривалих, рішучих юних джур рою «Патріот» НВК «Джерело»: Костенко Єгор, Журавльов Максим, Літвінов Дамір, Корольков Єгор, Василіва Катерина, Вітченко Поліна, Діденко Аліна,Збаровська Ельвіра та керівника рою Марінченко Антоніну Віталіївну з перемогою у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Перемога у ІІ етапі – це велика та спільна праця керівника рою з джурами. Завдяки тривалій та старанній підготовці рій «Патріот»  НВК “Джерело” посів І місце.

За результатами ІІ етапу наші переможці будуть представляти Запорізьку область у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») – «Джура – 2021: Інгульська Січ»,  у м. Кропивницький з 01 по 10 липня 2021 року.

Дякуємо голові Комишуваської селищної ради Юрію Карапетяну за допомогу, підтримку та за матеріально-технічне укомплектування рою. Керівнику рою Марінченко Антоніні Віталіївні за належну підготовку рою. А також батькам за тісну співпрацю, підтримку та виховання своїх дітей.

Бажаємо нашим джурам  гідно представити Запорізьку область та привезти перемогу зі змагань!