Приміщення ЦНАПУ готове для внутрішнього облаштування

18 лютого 2019 року з робочим візитом до смт Комишувахи прибув представник шведської організації Niras Sweden AB, регіональний спеціаліст Фелікс Хрустальов, який перевірив готовність приміщень реконструйованого будинку для облаштування Центру надання адміністративних послуг в громаді. Під час зустрічі з головою Комишуваської селищної ради Юрієм Карапетяном та керівником ЦНАПУ Ольгою Тверденко були обговорені та уточнені усі питання, які стосувалися реалізації програми «U-LEAD» з Європою, технічних завдань тощо.

Нагадаємо, у березні 2018 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення Центру надання адміністративних послуг. Комишуваська селищна рада не залишилася осторонь та подала заявку, з проханням допомогти у забезпеченні Комишуваського ЦНАП матеріально-технічним оснащенням для надання якісних послуг мешканцям громади. Завдяки цій програмі, новенькі приміщення будівлі будуть оснащені усім необхідним: від столів до спеціальних комп’ютерних програм.

У ЦНАПі для населення буде надаватися величезний перелік послуг: реєстрація народження, шлюбу, місця проживання, призначення житлових субсидій, різноманітних соціальних пільг та допомог, видача довідок, допомога у вирішенні питань пов’язаних з земельними наділами, державна реєстрація підприємницької діяльності тощо.