Президент присвоїв почесне звання “Мати-героїня” мешканці с. Новотавричеське

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка,  мешканці с. Новотавричеське Комишуваської ОТГ  присвоєно почесне звання «Мати-героїня». За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання 6 дітей,  була нагороджена Арета Георгіївна Флореску.

Привітати з нагородою та званням Арету Георгіївну зібралися в.о. старости Новотавричеського старостинського округу Василь Закарлюка, депутат округу №13 Комишуваської селищної ради Ольга Реуцкова та колектив селищної бібліотеки. Усі присутні подякували жінці за материнську самовідданість, наполегливість і кропітку працю та любов, яку вона вкладає у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я, часу і недоспаних ночей.

У якості відзнаки, жінка отримала нагрудний знак та посвідчення.

Довідково

З 2001 року почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених. Враховується особистий внесок у виховання, створення сприятливих умов для здобуття освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.