Працівників поліції Оріхівського району привітали з професійним святом

Згідно з Указом Президента України від 04 квітня 2018 року № 97  в Україні 4 липня відзначається  День Національної поліції України.

У зв’язку з цим, в Оріхівському відділені поліції Пологівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області найкращим працівникам було вручено грамоти, подяки та нагороди. На урочистості були запрошений голова Комишуваської ОТГ Юрій Карапетян,  депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, голова Оріхівської райдержадміністрації  Максим Проценко, голова Оріхівської райради Каріна Дудніченко та багато інших. З привітання усіх присутніх відкрив святковий захід начальник Оріхівського відділення, підполковник поліції Артур Капітан.

Від Комишуваської селищної ради подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди святкування Дня Національної поліції України,  отримали капітан поліції, дільничний офіцер поліції сектора превенції Оріхівського відділення  поліції  Пологівського відділу поліції Микола Журибіда та старший сержант поліції, помічник дільничного офіцера поліції сектора превенції Оріхівського відділення  поліції  Пологівського відділу поліції Олександр Беспалько.

Нагадаємо, ще 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Національну  поліцію». Відповідно до цього, основні завдання Нацполіціі – реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.