Подолання снігових заметів.

Під час тривалого снігопаду Комишуваською селищою радою було виконано ряд заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій внаслідок погіршення погодних умов на території  Комишуваської громади, завдяки яким на сьогодні критичних ситуацій не виявлено. У деяких населених пунктах були зафіксовані проблеми з пересуванням транспорту під час снігопаду. В результаті плідної співпраці КП «Комишуваський комунальник»  та фермерських господарств громади,  більшу частину доріг   було  зранку прочищено від снігу, чого не  скажеш про філію Оріхівського райавтодору, яка  свої функції із  розчищення дорожнього покриття виконала незадовільно.

Відкритим залишається питання щодо нестабільної роботи перевізників маршрутного таксі на маршрутах «Новотроїцьке – Запоріжжя», «Новоукраїнка – Запоріжжя», «Вікторівка –Запоріжжя», наразі це питання у стадії вирішення.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.