Обстріляно Комишуваху

02 червня 2023 року… Чорний день для нашого селища. З глибоким сумом ми повідомляємо, що чергова російська терористична атака забрала життя двох мирних мешканців – звичайних людей, які займалися своїми повсякденними справами. Висловлюємо щирі співчуття близьким загиблих… Ще четверо людей поранені, вони доставлені у лікарню і отримують необхідну медичну допомогу.  

Ворог завдав удару касетними снарядами по багатоквартирному будинку. Якщо ви знайдете залишки боєприпасів, у жодному разі не чіпайте їх і не підходьте близько! Негайно повідомляйте про знахідку за номером 101 (Державна служба з надзвичайних ситуацій) або 102 (поліція). 

Бережіть себе і своїх близьких! У разі повторних обстрілів або оголошення повітряної тривоги спускайтеся в укриття; у разі відсутності укриття – використовуйте правило двох стін, тримайтеся подалі від вікон, обирайте найбезпечнішу кімнату у вашому будинку (наприклад, ванну). 

На жаль, ми маємо божевільного сусіда, від якого можна чекати будь-якого підступу. Людське життя нічого не вартує для російського агресора. Але для нас життя кожної людини –  найвища цінність. Ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо жодного російського злочину. Ворог відповість за кожне обірване і зруйноване українське життя! 

UPD. На жаль, ще дві жінки похилого віку, які постраждали внаслідок обстрілу Комишувахи 2 червня, померли у лікарні від отриманих травм.
Висловлюємо щирі співчуття близьким загиблих, чиї життя жорстоко обірвала російська агресія