Обласний етап Всеукраїнського конкурсу – виставки з декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді»  з 01 лютого по 08 травня 2020 року було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу – виставки з декоративно – ужиткового та образотворчого  мистецтва «Знай і люби свій край». На Конкурс було представлено близько 4700 експонатів з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва: народні іграшки, петриківський розпис, різьблення по дереву, соломка, батик, валяння шерсті, писанки, вишивані роботі, вироби із бісеру, холодного фарфору, макраме, оригамі, ковані та гончарні вироби тощо.

Учні закладів загальної середньої освіти Комишуваської селищної ради та вихованці КЗ «Комишуваський будинок дитячої та юнацької творчості» представили свої роботи на Конкурс  та здобули перемогу і були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.  Вітаємо переможців!

СПИСОК нагороджених переможців за посиланням