Новотроїцьке зазнало обстрілу

Увечері 12 березня з реактивних систем залпового вогню “Град” окупанти обстріляли село Новотроїцьке. Пошкоджено деякі будинки. Постраждалих серед мешканців немає.

Вся країна зараз переживає важкі часи, і наша громада не виключення. Але, як зазначив Президент України Володимир Зеленський, сьогодні кожен здобуває Україні славу на своєму місці, показує світу, хто такі українці і яку маємо силу.  Президент наголошує на тому, що окупувати український народ неможливо, російські окупанти не мають такої сили, не мають такого духу. Вони тримаються лише на насильстві. Тому війна, яку розв’язала проти нашої країни Росія, обов’язково закінчиться перемогою – це лише питання часу. Наразі ворог залякує цивільне населення, проводить інформаційно-психологічні акції з метою підриву довіри населення до представників державної влади та громад, поширює велику кількість дезінформації. Але ми не сумніваємося у вашій розсудливості, ми неодноразово попереджали вас про небезпечність фейків та інформації з недостовірних джерел. Тож віримо у перемогу! Підтримуємо наших захисників і один одного, дбаємо про своїх близьких та про самотніх людей, виконуємо кожен свою роботу, тим самим роблячи вклад у спільну справу. Тримаємось! Переможемо!

І, будь ласка, не забувайте про світломаскування: не вмикайте світло в оселях і вуличне освітлення, не показуйте ворогу, де ви! Дотримуйтесь комендантської години, залишайтеся вдома і бережіть себе!