Нема нічого кращого, як діти, бо в них любов, надія і краса – в Комишувасі відбувся фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят»

17  травня, в КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради відбувся фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят». За словами завідувача КЗ «ЗДО «Казка»» Комишуваської селищної ради Олени Філіппової: «В цьому році,  у святковому заході, який проходив під гаслом «Нема нічого кращого, як діти, бо в них любов, надія і краса», взяло участь близько 50 дошкільнят з 6 дитячих садочків, які розташовані в Комишуваській ОТГ: Магдалинівська філія КЗ «НВК «Джерело», Щасливівська філія КЗ «НВК «Джерело», ЗДО «Червона шапочка», ЗДО «Казка», ЗДО «Сонечко» та ЗДО «Перлинка». Не дарма, що цей урочистий захід проходить саме у дні святкування Дня Європи. Цей фестиваль символ єднання, демонстрація европейських та українських цінностей, культури й самобутності.  Він дає можливість реалізувати та проявити здібності кожної дитини».

Привітав усіх маленьких зірочок, батьків та вихователів начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Комишуваської селищної ради Анатолій Лазько.

Дошкільнята представили глядачам народні та сучасні пісні, вірші, танцювальні номери. Дитяча безпосередність, щирість та емоційність створили в глядацькій залі атмосферу  затишку, радості і добра.