На засіданні архітектурно-містобудівної ради рекомендовано до затвердження Генеральний план смт. Комишуваха

На черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради представлено та розглянуто шість проектів містобудівної документації.

До їх обговорення долучилися керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександр Билим, віце-президент ЗОСППР «Потенціал» Валерій Крайній,  автори проектів ТОВ «Інститут Ефективних Технологій – Сателіт» та ФОП «Прудка І.А.», голова Комишуваської селищної ради Оріхівського району Юрій Карапетян та голова Новенської сільської ради Токмацького району.

За підсумками розгляду схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку такі проекти містобудівної документації: «Детальний план окремої території для розміщення сонячної електростанції на земельній ділянці, розташованій на території Широківської сільської ради (за межами населеного пункту)»,  «Генеральний план с. Таврійське Оріхівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту» та «План зонування с. Тарійське Оріхівського району Запорізької області» (у складі генерального плану).

Рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями: «Генеральний план смт. Комишуваха Оріхівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту» та «План зонування смт. Комишуваха Оріхівського району Запорізької області».

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА