Надано земельні ділянки учасникам АТО

Комишуваською селищною радою затверджено технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення,  Код КВЦПЗ  01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення, загальною площею  21,7060  га., кадастровий номер  2323981300:02:002:0127 комунальної власності Територіальної громади в особі Комишуваської селищної ради.
За рахунок вказаних земель надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності у власність для ведення особистого селянського господарства 10 учасникам АТО.
Також надано дозволи на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (землі резервного фонду), комунальної власності у власність для ведення особистого селянського господарства 2 учасникам АТО.
Окрім того,  затверджено проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності на землі сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства та безоплатну передачу її у власність 4 учасникам АТО.
Та надано безоплатно у власність земельні ділянки із земель сільськогосподарського призначення  для ведення особистого селянського господарства 2 учасникам АТО.