Мітинги-реквієми до Дня Перемоги пройшли у Новотроїцькому старостинському окрузі

Як розповіла в.о. старости Олена Світлицька, три мітинги-реквієми присвячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні провели у Новотроїцькому старостинському окрузі. У селах Новотроїцьке, Новорозівці та Жовтій кручі, учні Яснополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, КЗ «НВК «Джерело» Комишуваської селищної ради, художній колектив «Вербиченька» та багато інших розповідали вірші, співали пісні на військову тематику, згадували воїнів-героїв, які полягли на полях, захищаючи нашу країну, землю, сім’ю.

Біля пам’ятників «Воїнів-визволителів» та Меморіального комплексу, традиційно, усі присутні, хвилиною мовчання та квітами вшанували загиблих.

За словами Олени Світлицької, після завершення святкового заходу у с. Жовта круча, усіх бажаючих пригощали солдатською кашею та юшкою.

Окрему подяку, за матеріальну підтримку, яку надали і під час святкових пригощань, і під час привітання пільгових категорій населення, що причетні до воєнних подій,  в.о. старости Новотроїцького старостинського округу Олена Світлицька, висловила керівникам таких фермерських господарств:  ФГ Мороз О.І., ФГ Корнієнко М.С., ФГ «Московка», ФГ «Форт», СФГ «Марія», ТОВ «Агропроект», ТОВ СГМП «Арго» та землекористувачам Валерію та Володимиру Самсоновим, ПП Найдьон І.І. та ПП Світлицький А.М.