“Мій внесок у Перемогу”

На виконання Указу Президента України №806/14 від 14.10.2014 «Про День Захисника України», Стратегії національно – патріотичного виховання, затвердженої Указом Президента України від 18.05.2019 року, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, на підтримку Збройних сил України, Національної Гвардії України, інших військових формувань та на популяризацію ініціатив громадськості по зміцненню обороноздатності України  комунальний заклад «Обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР пропонує вам долучитись до On-line челенджу «Мій внесок в Перемогу»,  присвяченого Дню Захисника України.

Змістом челенджу є розміщення коротких мотивуючих відеозвернень (до 30 секунд), об’єднаних фразою «Це мій внесок в Перемогу» у соцмережах. Ролик має висвітлювати будь які позитивні громадські або особисті ініціативи, спрямовані на допомогу Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, зміцнення обороноздатності Держави, відновлення інфраструктури, допомоги постраждалим, взаємопідтримку, тощо.

Учасниками челенджу можуть стати всі бажаючі. Матеріали учасників обов’язково розміщуються на вебсайтах та/або сторінках соціальних мереж КЗ «ОЦПВМ» ЗОР.

         Умови фотовиставки:

до 14 жовтня 2022 року зробити тематичний відеоролик «Мій внесок в Перемогу», та надіслати його на електрону адресу info-ocpvm@ukr.net (з поміткою «Челендж») із зазначенням прізвища, ім’я учасника та назви навчального закладу, громади, колективу, або самостійно розмістити його на власних сторінках з хештегом #мійвнесоквперемогу# #оцпвм#деньзахисникаукраїни

Роботи учасників будуть розміщені до 14 жовтня 2022 року на сторінках Обласного центру патріотичного виховання молоді у соціальній мережі фейсбук https://www.facebook.com/groups/1808406089399596/?ref=bookmarks та інстаграм  https://instagram.com/centr_patriotiv?igshid=YmMyMTA2M2Y

Всі учасники челенджу заохочуються можливістю безкоштовного заняття в тирі волонтерського ХАБу «Military gams».

Деталі Челенджу на фейсбук сторінці Центр патріотичного виховання молоді.