МВС розпочинає формування штурмових бригад “Гвардія наступу”

Народ України майже рік тримає оборону і готується до контрнаступу, аби остаточно вигнати окупантів з нашої території. Запоріжжя долучається до ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, яке оголосило формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Разом з досвідченими військовими добровольці звільнятимуть Україну після проходження інтенсивного навчання та надходження сучасної зброї.

“Буревій”, “Червона Калина”, “Кара-Даг ,“Рубіж”, “Спартан”, “Азов”; “Лють”, “Сталевий Кордон” – всього буде сформовано вісім бригад з добровольців, яких будуть навчати найкращі фахівці з бойовим досвідом. Формування добровольчих бригад вже розпочалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та військовослужбовців, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту.

✅Добровольці самі можуть обрати бригаду, до якої хочуть долучитися, на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/) “Гвардії наступу”.

Створення добровольчих батальйонів – не є частиною мобілізації. Кампанія спрямована на суто добровільний набір на службу за контрактом. Усі силові відомства пліч-о-пліч відстоюють цілісність держави.