Комишуваська селищна рада звертається до мешканців громади з проханням дотримуватися правил тримання собак!

21 серпня 2019 року відбулося засідання адміністративної комісії Комишуваської селищної ради, на якій було розглянуто протокол про адміністративне правопорушення мешканцем смт Комишуваха за ст. 154 ч.1. Кодексу України  – правила тримання собаки, яка гуляла по вулиці без супроводу й намордника, чим загрожувала безпеці мешканців.

Комишуваська селищна рада звертається до мешканців громади з проханням дотримуватися правил тримання собак! Не залишайте своїх вихованців без нагляду аби уникнути заподіяння шкоди здоров’ю людей або їх майну!

Для довідки:  Стаття 154 Кодексу України – «Порушення правил тримання собак і котів» тримання собак і котів у місцях, де це заборонено відповідними правилами, чи понад установлену кількість, чи незареєстрованих собак, або приведення в громадські місця, або вигулювання собак без повідків і намордників (крім  собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) чи в невідведених для цього місцях – тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення  штрафу на посадових осіб – від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.