Комишуваська ОТГ взяла участь у щорічній Покровській ярмарці

6 жовтня, Комишуваська ОТГ взяла участь у щорічній Покровській ярмарці.

Традиційно захід відбувся у рамках святкування Дня міста у першу суботу жовтня.  Сотні торгових локацій, де торгували солодощами, хлібними виробами, продуктами харчування, овочами та фруктами, одягом, взуттям, саджанцями квітів та дерев, сувенірами і т.п., розташувалися від пішохідного мосту на Набережній магістралі до Вознесенівського ринку. Окрім торговлі, на Набережній та каскаді фонтанів «Веселка» розвернулися зі своїми виробами народні майстри.

Комишуваська громада  представляла виставку поробок Дитячого будинку творчості, а Зарічненський народний аматорський вокальний колектив «Берегиня» потішив гостей ярмарки гарним виступом, душевними та запальними піснями. Спільно з представниками Таврійської, Оріхівської, Преображенської, Малотокмачанської ОТГ  комишувасьці вітали почесних представників влади області та районів хлібом-сіллю.

На Покровський ярмарок завітали керівництво міста, області і районів регіону, народний депутат України Ігор Артюшенко та інші. Вони відвідали кілька тематичних майданчиків, розважальних та кулінарних локацій.