Комишуваська дитяча музична школа відзначила свої ювілейні 50 років

30 травня 2019 року, Комишуваська дитяча музична школа відзначила 50 – річчя з дня свого заснування. На честь ювілею, колектив школи підготував для мешканців громади концертну програму «Шлях довжиною в 50 років».

З почесною річницею теплими словами, грамотами і подяками, директора та викладачів музичної школи, привітали голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, голова Оріхівської райдержадміністрації Максим Проценко, методист вищої категорії Обласного методичного центру культури і мистецтв Лариса Камінська, начальники відділів культури  Комишуваської та Оріхівської ОТГ Анатолій Лазько і Олена Качур, колеги, викладачі, батьки та випускники.

З побажаннями найкращого до колективу дитячої музичної школи звернувся очільник громади: «Шановна Тамаро Дмитрівно, шановний колектив. Вітаю Вас з ювілейною датою  50-ти річчям. Ви прищеплюєте учням любов до рідної культури, до кращих зразків світової музичної класики та даєте їм старт у прекрасне майбутнє. Це збереження традицій, тому впевнений, що музика у стінах вашої школи ніколи не згасне. Хай і надалі у вашій школі панує атмосфера, де затишно почувають себе і діти, і викладачі, а на мистецькому небосхилі спалахують юні зірки». Під час вітання, від селищної ради, Юрій Карапетян вручив подарунок школі – документи на електронне фортепіано “Yamaha”.

Привітати з 50-річчям колег приїхали гості – викладачі та учні Запорізької дитячої музичної школи №6 і Нестерянської дитячої музичної школи.

В глядацькій залі Комишуваського будинку культури лунали «Запорізький марш», «Давайте музикувати», «Полька-сонечко», «Брендфорська відьма», «Чардаш», «Старе банжо» та багато іншого у виконанні майстерних піаністів, гітарістів і скрипалів. З яскравими номерами виступили учні Комишуваської дитячої музичної школи –  ансамбль ложкарів і шумовий ансамбль та танцювальний колектив «Смайл».

Після концертної частини святкового заходу, директор музичної школи Тамара Суржицька нагородила вихованців похвальними листами за відмінні успіхи в навчанні, подяками за участь у художній самодіяльності та дипломами  лауреатів VII  Міжнародного конкурсу вокальної, інструментальної і хореографічної майстерності «Парад талантів».

На яскраву сцену були запрошені й випускники 2019 року, які з рук директора отримали свідоцтва про закінчення музичної школи.

Святкування ювілею було насиченим та залишило в серцях слухачів багато позитивних емоцій.