Комишуваська громада співпрацюватиме у соціальній сфері з Таврійською селищною радою

У зв’язку із відмовою об’єднаних територіальних громад отримувати соціальні послуги від Оріхівського районного «Центру надання соціальних послуг» Таврійська та Комишуваська селищні ради вирішили створити спільний терцентр. Акумуляція та раціональне використання бюджетних коштів на виконання завдань в сфері надання соціальних послуг дозволить двом громадам підвищити якість та ефективність обслуговування осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Саме на цій підставі на засіданні 31 сесії 8 скликання депутати одноголосно підтримали вивчення пропозиції про початок переговорів щодо співробітництва.

На підставі цього рішення, головою Комишуваської селищної ради видано розпорядження про початок проведення громадських обговорень щодо відповідності пропозиції потребам територіальної громади в частині делегування Комишуваською селищною радою Таврійській сільській раді виконання завдань в сфері надання соціальних послуг з передачею відповідних ресурсів.  Графік проведення громадських обговорень додається.

Графік громадських обговорень по соцзахисту