Керівники шкіл Комишуваської ОТГ зібралися на нараду

Сьогодні, 11 червня 2018 року, в КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради пройшла нарада керівників ЗЗСО та філій.

На зустрічі  начальник відділу освіти  Комишуваської ОТГ Надія Шевченко ознайомила директорів шкіл з рекомендаціями, щодо складання типових освітніх програм, затверджених наказом МОН України від 20.04.2018 №405 (ІІ ст), 406 (ІІІ ст-11 кл), 407 (І ст) та 408 (ІІІ ст-10 кл). Велася мова й про затвердження «Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти…», закупівлю підручників для 1, 5 та 10 класів, оснащення кабінетів опорної школи «НВК «Джерело» для поглибленого профільного вивчення  природничих та математичних предметів.

Як розповіла Надія Шевченко,  в цьому році перші класи, які будуть навчатися за новими стандартами, частково забезпечать конструкторами «Лего», інтерактивними дошками, шафами, партами тощо. Новий навчальний рік обіцяє бути насиченим та одночасно важким на впровадження нових стандартів та вимог.