Звіт Гуманітарного штабу громади за 30.03.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради, а саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами та насіннєвим матеріалом “Насіння Перемоги” було забезпечено 92 родини, які проживають на території громади в смт. Комишуваха та перебувають на обслуговуванні КУ «Центр надання соціальних послуг».

2. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 92 родини, які проживають на території громади в смт Комишуваха та перебувають на обслуговуванні КУ «Центр надання соціальних послуг».

3. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine наборами одягу було забезпечено 160 осіб із родин, що опинилися в складних життєвих обставинах та які проживають на території громади.

4. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 1 дитину на території Новоіванівського старостинського округу.

5. За сприяння Благодійного фонду Посмішка ЮА дитячим харчуванням було забезпечено 3 дітей, з них: 1 дитина на території Новоіванівського старостинського округу та 2 дитини на території Новотроїцького старостинського округу