Звіт Гуманітарного штабу громади за 28.04.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами   було забезпечено 99  родин, які проживають на території громади  та отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами було забезпечено 649 родин, які проживають на території  громади, з них:                                                                                      – 99  родин, які  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”;                                                                      – 550 родин, які проживають на території Новотавричеського старостинського округу;

3. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM  GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD  G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 99  родин, які проживають на території громади  та отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

4. За сприяння волонтера  Миколи  Піддубного   взуттям  було забезпечено 27 осіб, які проживають на території громади  та отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.