Звіт Гуманітарного штабу громади за 27.03.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради, а саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами та насіннєвим матеріалом “Насіння Перемоги” було забезпечено 298 родин, які проживають на території громади.

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами було забезпечено 301 родину, які проживають на території громади.

3. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 302 родини, які проживають на території громади.

4. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 3 дітей, які проживають на території громади.

5. За сприяння Міжнародного комітету Червоного Хреста гуманітарною допомогою у вигляді наборів гігієни було забезпечено 92 особи, які проживають на території громади (смт Комишуваха, Зарічненський старостинський округ, Новоіванівський старостинський округ, Новотавричеський старостинський, Новотроїцький старостинський округ, Новояковліський старостинський округ, Щасливський старостинський округ, Яснополянський старостинський округ).
З них:
– 56 внутрішньо переміщених особи, які зареєстровані на території громади ;
– 36 осіб, чиє житло було пошкоджене внаслідок російських обстрілів.