Звіт Гуманітарного штабу громади за 25.01.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді продуктів харчування родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради (смт. Комишуваха).

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами було забезпечено 8 родин.

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine у вигляді продуктових наборів було забезпечено 6 домогосподарств смт. Комишуваха та 55 домогосподарств Новояковлівського старостинського округу.

3. За сприяння ТОВ “МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ” (Рінат Ахметов Фонд Порятунок життів Впораємося разом) було забезпечено багатодітні родини громади продуктовими наборами в кількості 250 наборів.

4. За сприяння “Samaritan`s Purse” було забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді продуктів харчування осіб похилого віку, що потребують стороннього догляду та перебувають на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг в кількості 149 осіб.

5. За сприяння World Food Programme ООН було видано 6 Токенів у вигляді грошових переказів, ваучерів (сертифікатів) статусним родинам.

6. За сприяння Благодійного Фонду Карітас Запоріжжя було видано солодощі 17 багатодітним родинам, що проживають на території громади.