Звіт Гуманітарного штабу громади за 24.05.2023

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами  було забезпечено  106  родин, які проживають на території громади  та  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

2. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen молоком  було забезпечено 47  родин, які проживають на території громади  та  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

3. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами  було забезпечено  106  родин, які проживають на території громади  та  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

4. За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею, гігієною та одягом   було забезпечено 106  родин, які проживають на території громади  та  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”.

5. За сприяння волонтера  Миколи  Піддубного   було забезпечено     осіб похилого віку, які проживають на території громади  та  отримують послугу “догляд вдома” у комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг”:
– пелюшками одноразовими – 6 осіб;
– мочалками для тіла – 6 осіб;
– спеціальним молочним харчуванням – 48 осіб;
– медичними рукавичками – 7 осіб (працівники установи);