Звіт Гуманітарного штабу громади за 10.05.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine тижневими продуктовими наборами, які включають в себе хлібину та три м`ясні консерви  було забезпечено 141  особу, які проживають на території громади (смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське).

2. За сприяння громадської організації «BELUGA» та World Central Kitchen продуктовими наборами  було забезпечено  87  родин, які проживають на території громади (с. Одарівка, с. Григорівське).

3. За сприяння БФ «ХОРТА» дитячим взуттям  було забезпечено 11 дітей, які проживають на території громади (с. Одарівка, с. Григорівське).

4. За сприяння БФ «ХОРТА» дитячим харчуванням  було забезпечено 1  дитину, яка проживає на території громади (с. Одарівка).

5. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 7 дітей, які проживають на території громади (смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське).

6. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 2 дітей, які проживають на території громади (с. Григорівське).

Окрім того, було забезпечено гуманітарною допомогою  родини з дітьми, які навчаються в 8 класі та проживають на території Комишуваської селищної ради, а   саме:

1. За сприяння Благодійного Фонду Карітас Запоріжжя пральними та миючими  засобами було забезпечено 1 родину.

2. За сприяння Міжнародної організації UNICEF гігієнічними наборами було забезпечено 1 родину.

3. За сприяння Міжнародної організації UNICEF контейнерами для води було забезпечено 1 родину.

4. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM  GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD  G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 1 родину.