Звіт Гуманітарного штабу громади за 07.02.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою, у вигляді продуктів харчування та сімейних наборів родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради

1. За сприяння Запорізької обласної та районної державної адміністрації було забезпечено діток, що проживають на території громади продуктовим набором «Сух. Пайок» в кількості 191 дитина.

2. За сприяння Благодійного Фонду Карітас Запоріжжя було забезпечено солодощами діток, що проживають на території громади в кількості 191 дитина.

3. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами було забезпечено 154 родин, які проживають на території громади, з них:

– Яснополянський старостинський округ – 154

4. За сприяння Благодійного фонду «Клуб Добродіїв» було забезпечено наборами Тепло-сет від Клубу Добродіїв діток із статусних сімей в кількості 35 дітей.

5. За сприяння Благодійного фонду Посмішка ЮА дитячим харчуванням забезпечено 1 дитину, з них: – Зарічненський старостинський округ 1 дитина.

6. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 3 дітей, з них: – Зарічненський старостинський округ 3 дітей.

7. За сприяння ТОВ ЮА – ФАРМ дитячим харчуванням ВітаПрім дитячим харчуванням було забезпечено 32 дітей, з них:

– с. Одарівка 1 дитина;

– Новоіванівський старостинський округ 2 дітей;

– Новотроїцький старостинський округ 3 дітей;

– Новотавричеський старостинський округ 25 дітей;

– Щасливський старостинський округ 1 дитина;

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!! 💛💙