Звернення до мешканців Комишуваської ОТГ

До Комишуваської селищної ради звернулася письменниця Візірська Валентина Степанівна з проханням про надання  допомоги у виданні документально- історичної повісті «Солдатський привал».

Звернення автора:

«Це книга про скрутні події в Україні, на запорізькій землі. На жаль, вони розпочалися з 2013 року і продовжуються до сьогодні. Мене надихнули на написання цього  твору  милосердний, стійкий український народ, безстрашні рятівники нашої землі, та самовіддані турботливі волонтери України і волонтери всього світу, які допомагають нашій армії зберігати кордони.

Книжка майже написана. З її змістом знайомі деякі члени ЗСПУ, ЗСЖУ, відвідувачі Запорізького обласного літературно – художнього об’єднання «Пошук» імені Миколи Лиходіда, члени літературного клубу «Книжковий світ» при ЗОУНБ, керівниця відомого волонтерського центру, матір героїчно загиблого бійця, Гончаренко Галина Анатоліївна, волонтери.

Книга, згідно Закону України, розсилається в усі обласні бібліотеки України, бібліотеку Президента. Отримають книгу пам’яті  бійці та родини загиблих захисників, волонтери, навчальні заклади. Світ невпинно змінюється. Нащадки повинні знати і про народний біль, і про героїзм, стійкість, непохитність у боротьбі за свою Вітчизну захисників. Які боронять наш спокій, чисте небо».

До речі, Рудий Степан Григорович, мій батько, невеликий період був начальником станції Фісаки після повернення з Бессарабії у 1940 році, де був начальником станції під час звільнення її від румунського короля Міхая Радянськими військами. Там же він зустрівся з моєю матусею, Мацюрою Парасковією Андріївною, уродженкою села Одарівки.  На станції Фісаки вони проживали у цегляних будинках залізничників.

Реквізити для надання допомоги:

ГО ПЕРСПЕКТИВА КОМИШУВАСЬКОГО КРАЮ

(Код отримувача)

40841623

(Рахунок отримувача)

UA573133990000026007055737120

(Назва банку)

ЗАПОРIЗЬКЕ РУ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”