Запорізькою обласною радою було подаровано «Центру первинної медико-санітарної допомоги» смт. Комишувахи, 50 захиснів щитків, для роботи з пацієнтами хворими на COVID-19

Сьогодні, 26 травня 2020 року, Запорізькою обласною радою було подаровано «Центру первинної медико-санітарної допомоги» смт. Комишувахи, 50 захиснів щитків, для роботи з пацієнтами хворими на COVID-19. Ця допомога значно покращить роботу працівників центру.

Відтепер комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комишуваської сільської ради повністю укомплектоване та забезпечене згідно потреб захисними засобами та щитками. Практичність щитків полягає в тому, що при правильній обробці та дезінфекції, вони можуть використовуватись більше 5 років. Вони дуже зручні при практичній діяльності медичного працівника, адже механічно захищають обличчя лікарів від уражень інфекційними захворюваннями.

Голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян разом з колективом «Центру первинної медико-санітарної допомоги» висловлюють подяку Голові Запорізької обласної ради Григорію Самардаку.