Запорізьким підприємствам, на яких працюють особи з інвалідністю, надані податкові пільги

Відповідно до податкового законодавства, підприємства, які надають робочі місця для осіб з інвалідністю та відповідають певним критеріям, можуть претендувати на податкову пільгу. Вони звільняються від оподаткування прибутку, отриманого від продажу товарів, робіт або послуг. Таким чином ці кошти організації можуть спрямовувати на поліпшення умов праці осіб з інвалідністю, їх соціального захисту та утримання інфраструктури.

Днями у Запоріжжі під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Руслана Шиханова відбулося чергове засідання регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю. Участь у заході взяли фахівці Головного управління ДПС у Запорізькій області.

Члени комісії проаналізували відповідність запорізького підприємства визначеним законодавством критеріям для отримання податкових пільг.

За результатами засідання прийнято рішення рекомендувати надання платникові дозволу на право користування пільгами з оподаткування з 1 липня.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області