Діти Комишуваського будинку творчості взяли участь у конкурсі «Мирне небо Запоріжжя»

Центром «Грані», 12 травня, були проведені обласні конкурси з автомоделювання «Круті віражі» та повітряних зміїв «Мирне небо Запоріжжя».

У конкурсах брали участь понад 50 юних моделістів з навчальних закладів Запорізької області: Комишуваського будинку дитячої та юнацької творчості; Оріхівського районного будинку дитячої творчості; Клубу дитячої та юнацької творчості «Зоряний» м. Бердянська; Михайлівської ЗОШ №3 (філія КЗ «ЗОЦ НТТУМ «Грані» ЗОР); Нововасилівського НВК Павлівської ОТГ Вільнянського району; Центру дитячої та юнацької творчості і туризму Василівської районної ради; Запорізького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані».

Конкурс повітряних зміїв став справжнім святом для дітей, які запускали в небо людину-Павука, драконів та змійковий потяг, який складався  з 50 з’єднаних між собою повітряних зміїв.  Захід пройшов на стадіоні «Олімпійські надії» біля  «Райдуги» (каскадний фонтан).

Учасники демонстрували майстерність запуску плоских зміїв довільної геометричної форми та розміру; коробчастих зміїв; пілотажних керованих зміїв та інших.

Під час фестивалю діти з Комишуваського будинку творчості отримали багато призових місць. Перші місця отримали В’ячеслав Кислиця, Денис Олонець та Олександр Сінько. Друге місце – Олександр Найдьон та В’ячеслав Кислиця, 3 – Рустам Бекян.

Команди та їх керівники були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Учасники у особистому заліку – пам’ятними медалями та дипломами Центру НТТУМ «Грані».