До уваги підприємців та керівників організацій громади!

Шановні підприємці, сільгоспвиробники та керівники організацій!

Запорізька обласна державна адміністрація засвідчує Вам свою повагу та пропонує взяти участь в опитування з метою виявлення позитивних надбань, а також негативних факторів інвестиційного середовища країни та регіону.

Експертна оцінка інвестиційного середовища в Україні та Запорізькій області проводиться на виконання Програми розвитку міжнародної діяльності та залучення іноземних інвестицій в економіку Запорізької області на 2016-2018 роки щодо створення умов для залучення зовнішніх ресурсів різних форм та видів для підтримки соціально-економічного розвитку області шляхом збільшення обсягів прямих іноземних інвестицій в економіці Запорізької області, залучення коштів міжнародної технічної допомоги, розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств.

Проведення опитування дозволить проаналізувати стан та розвиток інвестиційного ринку країни та виявити ефективні шляхи вирішення існуючих проблем. За результатами дослідження формуватимуться пакети пропозицій з метою дієвої практичної підтримки господарюючих суб’єктів з боку місцевих органів влади через ініціювання звернень облдержадміністрації до місцевих і центральних органів державної влади та зацікавлених державних структур.

Враховуючи вищезазначене та посилаючись на Ваш практичний досвід, були б вдячні Вам за заповнення Анкети експертної оцінки інвестиційного середовища в Україні та Запорізької області (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8b2RCsBnlXeOY6uPiXavk_BwcKpMRKyTbyPl-BmHB9HkQLg/viewform?usp=sf_link) та надання пропозицій і рекомендацій щодо можливого вирішення проблемних моментів, що заважають ефективному функціонуванню Вашого підприємства.

Контактна інформація Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації: тел. (061) 239 01 53; факс (061) 224 65 69, e-mail: uzez@ zoda.gov.ua