До уваги водіїв! Погіршення погодних умов!

За даними Українського гідрометеорологічного центру у зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону очікується ускладнення погодних умов:

  • 12 грудня 2018 року у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см;
  • вночі 12 грудня 2018 року у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади, переважно, у вигляді дощу;
  • 13 грудня 2018 року в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах північних та центральних областей (2 рівень загрози “жовтий”).

При виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування  державного значення Запорізької області зв’язатися з черговими Служби автомобільних доріг у Запорізькій області можна буде за телефоном: (061) 787-64-30.

Рятувальники закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів. Пам’ятайте, при сильних опадах на дорогах погіршується видимість, гальмівний шлях збільшується.

Водії, не забувайте вмикати світло фар ваших авто і у денний час, це дозволить краще зорієнтуватись на дорозі!