ДО КІНЦЯ РОКУ У ВАСИЛІВЦІ ВІДКРИЮТЬ ЩЕ ДВА ОБ’ЄКТИ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів робочу зустріч з міським головою Василівки Сергієм Каліманом. Обговорили питання боротьби з COVID-19, необхідності збільшення темпів вакцинації населення, початок опалювального сезону та реалізацію програми Президента України “Велике будівництво” на території Василівки.

Зокрема, однією з тем було завершення реконструкції приймального відділення Василівської центральної районної лікарні – воно є одним з дев’яти в Запорізькій області, які буде повністю оновлено за програмою “Велике будівництво”.

На сьогодні основний обсяг робіт тут вже завершено, відділення навіть отримало важке медичне діагностичне обладнання. Але через помилки в проєктуванні зараз заклад потребує деякої переробки, аби відповідати концепції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Як зазначив Сергій Каліман, усунути недоліки і запустити відділення для повноцінної роботи планують до кінця поточного року.

Ще одним об’єктом “Великого будівництва”, який отримає Василівка цього року, стане стадіон фізкультурно-оздоровчого комплексу “Таврія”. Зараз реконструкція стадіону вийшла на заключну стадію – відкрити його обіцяють у найкоротший термін.

  • Завдяки програмі Президента України “Велике будівництво” цього року у Василівському районі з’явилося одразу два високоякісні спортивні об’єкти – нещодавно відкрили мультифункціональний стадіон у Комишувасі, а невдовзі ще один стадіон запрацює у Василівці, – зазначив Олександр Старух.

Також під час робочої зустрічі Олександр Старух і Сергій Каліман обговорили проблеми опалювального сезону, способи покращення темпів вакцинації населення й інші актуальні питання розвитку території.