Дитинство – казка чарівна. В громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

1 червня – в Комишуваській обєднаній територіальній громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей.

В смт Комишуваха свято «Дитинство – казка чарівна» було проведено на центральному стадіоні селища. Організаторами свята виступили Комишуваська селищна рада та депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос. На початку концертної програми усіх присутніх зі святом привітав голова Комишуваської ОТГ Юрій Карапетян: “Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Адже саме в наших дітях, ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.  Бажаю вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! Обов’язок дорослих в усьому світі – дати дітям усе найкраще, захищати їх від негараздів, підтримувати в їхніх починаннях, стремліннях. Тож нехай ваше життя буде настільки ж яскравим, як сьогоднішнє свято!”

Для дітей була підготовлена гарна концертна програма. З запальними номерами виступили вихователі та маленькі зірочки дитсадочку «Казка», танцювальні колективи Будинку культури «Смайл» і Будинку дитячої та юнацької творчості «Сhildren». Гарну пісню та вірш подарувала усім присутнім талановита малеча з дитсадочку «Сонечко» с. Зарічне. З піснею «Мій край» для дітей, батьків та гостей смт Комишувахи виступила директор Жовтокручанського сільського клубу Наталія Кіт.

Окрім концертної програми, на дітей чекали веселі, рухливі та пізнавальні ігри. Спеціально, для підростаючого покоління,  організаторами свята було збудовано солом’яне містечко. Тут дітлахи залюбки обкидувалися кольоровими фарбами та фотографувалися. Не залишилися осторонь веселощів і місцеві пожежники. Вони влаштували для усіх бажаючих невеличкий, теплий, веселковий дощик.

Усі  діти, які виступали на сцені, і ті, які перемагали у іграх, отримали подарунки.